Op zoek naar steunmaatregelen voor startende ondernemers?

 
 
steunmaatregelen voor startende ondernemers
Ondersteunende maatregelen Gemeente Brecht.
Beginnen als zelfstandige. De overheid zowel op federaal als gewestelijk niveau stelt een aantal steunmaatregelen ter beschikking van startende ondernemers. Deze kunnen een financieel duwtje in de rug betekenen voor je opstart. Het loont in ieder geval de moeite om na te gaan of je voor bepaalde vormen van steun in aanmerking komt.
leemanskredieten.be
Steunmaatregelen starters - KBC Bank Verzekering. navigation func menu. alert-func-cross-rename. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. alert-func-check. alert-func-cross
Je eigen zaak starten. Welke subsidies en steunmaatregelen zijn er voor starters? Wist je dat je als starter beroep kunt doen op verschillende subsidies en steunmaatregelen van de overheid? Zo word je aangemoedigd om blijvend te investeren in je zaak. Hier een overzicht van de meest courante, steunverlenende instellingen en subsidies in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. Subsidies en steunmaatregelen in Vlaanderen. PMV: voor waarborgen en leningen.PMV Participatiemaatschappij Vlaanderen ondersteunt ondernemers die actief zijn in Vlaanderen met een scala aan producten: van waarborgen voor kredieten Waarborgregeling tot voordelige leningen o.a.
socialreturn.nu
Steunmaatregelen voor startende ondernemers - Xerius.
Verzekeringen voor zelfstandigen. Bruto netto calculator. Simulatie bijverdienen bijberoep. Simulatie sociale bijdragen. Cursus: maak je zaak zichtbaar online. Aansluiten als zelfstandige. Starten in een bestaande zaak. Zaakvoerder of bestuurder. Vrij beroep starten. Ander vrij beroep. Voor de inschrijving van je eenmanszaak. Voor de inschrijving van je vennootschap. Om je vergunning aan te vragen. Alles wat je moet weten. Al je rechten als zelfstandige. Ziekte en ongeval. Hoe begin je eraan? Wijziging Belgisch Staatsblad. Formulieren en publicaties. Simulatie sociale bijdragen. Start als zelfstandige. Schrijf je makkelijk en snel in. Start je zaak. Search textbox label Search. Search textbox label Search. Steunmaatregelen voor starters. Steunmaatregelen voor startende ondernemers.
https://keyboost.nl/google/seo-specialist/
Welke steunmaatregelen en subsidies voor startende ondernemers zijn er?
Om je project te financieren, kan je als starter rekenen op heel wat subsidies, premies en andere steunmaatregelen. Je vindt ze op elk overheidsniveau en op allerlei domeinen: aanwerving, opleiding, onderzoek, export en investeringen. Financiële hulp voor zelfstandigen en subsidies, op elk overheidsniveau. Hoewel vooral de federale overheid bevoegd is voor fiscaliteit en werkgelegenheid, hanteren de gewesten eigen mechanismen voor de financiering van startende ondernemers.
zinken dakgoot
Steunmaatregelen Starters.
Steunmaatregelen sociaal statuut. Kennisartikels over Steunmaatregelen. Kan je als startend ondernemer een beroep doen op de kmo-portefeuille? Brusselse premie voor werkloze die als zelfstandige start. De Startlening: voorwaarden en tips. Vrijstelling van interest op leningen aan startende ondernemingen. De Winwinlening: hoe genieten van goedkope privé-financiering?
steunmaatregelen voor startende ondernemers
Ondernemers en starters Provincie Vlaams-Brabant.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Economie en landbouw. Ondernemers en starters. Ondernemers en starters. Ondernemen is de basis van onze welvaart. De provincie helpt ondernemers en starters een handje: lees alles over ondernemen in Vlaams-Brabant. Ondersteuning voor startende ondernemers.
steunmaatregelen voor startende ondernemers
Starterscontract Stad Gent.
Het starterscontract, 5.000 euro steun. De periode dat Giles in bijberoep werkte, gebruikte hij vooral om terug te keren naar de kern. Wat deed hij nu echt graag aan zijn job en waar wilde hij naartoe? Als je snel groeit als startende ondernemer is het niet altijd even evident je ideeën voorop te houden. Maar het is net zo belangrijk te weten wat je wil. Hiervoor moet je soms eens pauzeren, vertragen en met een andere blik naar je zaak kijken. Zo kan je die missie en visie het best aftoetsen. Maar na de heropstart volgde snel een nieuwe pauze omwille van corona. Dat was best wel moeilijk aangezien er veel opdrachten wegvielen. Dus ging ik op zoek naar steunmaatregelen en zo botste ik op het starterscontract van de Stad Gent. Een subsidie van 5.000 euro waar je tot 2 jaar na de opstart of herstart als ondernemer in hoofdberoep gebruik van kunt maken voor opleidingen en investeringen in je zaak.
seopageoptimizer.nl
Alle steunmaatregelen van a-z VLAIO.
Space Labs: steun samenwerkingsprojecten. Sport en bewegen steunmaatregelen. Starten in bijberoep: steunmogelijkheden. Starten vanuit werkloosheid: steunmogelijkheden. Starterslonen voor jongeren startersjob. Steun voor opleidingen ondernemerschapscompetenties. Steun voor werknemers en zelfstandigen met een arbeidshandicap. Strategische ecologiesteun STRES. Strategische Transformatiesteun STS. Subsidie voor Ecologisch en Veilig Transport. Subsidies voor culturele projecten van professionele makers en organisaties. Supercap voor elektro-intensieve ondernemingen. Tax shelter audiovisuele werken, podiumkunsten en videogames. Tax Shelter voor scale ups groeibedrijven. Tax Shelter voor startende ondernemingen. Transitiepremie voor zelfstandigen. Tussenkomst bij opleiding in een competentiecentrum van VDAB. Uitstel of vrijstelling van betaling van sociale bijdragen. Vergoeding voor thuiswerk. Verlaging sociale bijdragen voor primostarters Starterskorting. Vermindering of vrijstelling onroerende voorheffing. Vermindering onroerende voorheffing voor gebouwen met laag E-peil. Versnelde teruggave Btw-kredieten voor starters. Visserij- en aquacultuursector steunmogelijkheden FIVA en EFMZVA. Vlaams opleidingsverlof vergoeding voor de werkgever. Vlaamse groenestroomcertificaten GSC. Vlaamse steun voor ondernemers crisis.
Subsidiedatabank voor ondernemingen Vlaanderen.be.
Routeplanner opent in nieuw venster. Etienne Sabbelaan 51, 8500 Kortrijk, België. Routeplanner opent in nieuw venster. 0800 20 555. www.vlaio.be opent in nieuw venster. Informatie en advies voor ondernemers. ZOEKEN OP VLAANDEREN.BE. Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.
Startende ondernemingen FOD Financiën.
in steunmaatregelen voor startende ondernemingen. Eén van deze maatregelen bestaat uit een tijdelijke vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing die wordt ingehouden op de bezoldigingen van werknemers van een startende onderneming. Deze steunmaatregel werd opgenomen in artikel 27510 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 WIB 92 en nadien gewijzigd door de wet van 18.12.2015 2 en de programmawet van 26.12.2015 3.
Welke subsidies zijn er voor startende ondernemers? - Firm24.
Daarom heeft de overheid enkele subsidies en regelingen opgesteld waardoor het voor startende ondernemers aantrekkelijker wordt om te ondernemen. In dit artikel lichten wij negen subsidies en regelingen uit waar jij - als startende ondernemer - je voordeel mee kunt doen.
Subsidies voor ondernemers - Acerta.
Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen, kortweg VLAIO, ondersteunt ondernemers met raad en daad. Via hun handige online zoekmachine ontdek je van welke steunmaatregelen en subsidies jij gebruik kunt maken. Je vindt er basisinformatie over steunmogelijkheden zoals de kmo-portefeuille of de hinderpremie, en krijgt er advies over financieringsmogelijkheden. Voor kleine en middelgrote ondernemingen stelde het VLAIO een handige subsidieleidraad samen. Zoek je subsidie of premie in de VLAIO-subsidiedatabank.

Contacteer ons