Ondernemersweekend 2016

Bert Baeck wint de JCI Award Vlaamse Jonge Ondernemer 2016

 

De Limburgse ondernemer Bert Baeck is de winnaar van de JCI Award Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2016. Vrijdagavond tijdens de de twaalfde editie van deze awarduitreiking op werd hij verkozen uit de vijf winnaars van de provinciale voorverkiezingen. Bert Baeck is medeoprichter en CEO van D-square-TrendMiner. De andere finalisten waren Bert Bernolet  van Solar Zonder Grenzen (West-Vlaanderen), Thijs Claes  van Daddy Kate (Vlaams-Brabant),  Yoshi Aesaert van Marmalade (Oost-Vlaanderen) en Jan De Backer van Fluidda Nv (Antwerpen).

Met meer dan 200 aanwezigen woonden op vrijdag 29 april 2016 in Thermae Palace in Oostende de finale van de JCI Award Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar bij. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een ondernemer jonger dan 40 jaar die zich heeft weten te onderscheiden als creatieve en duurzame ondernemer. Een jury, samengesteld uit oud-winnaars, ervaren ondernemers en vertegenwoordigers van beroepsorganisaties beoordeelden de dossiers van de vijf finalisten. Uiteindelijk kenden zij de award toe aan Bert Baecke op basis van zijn realisaties, toekomstvisie en creativiteit. Hij is een hidden champion met grote ambities.

Bert Baeck won eerder op 2 maart in Limburg de provinciale voorronde. Bert Baeck is co-founder en actief binnen D-square sinds 2008. Hij werd in 2013 de CEO toen de jarenlange fundamentele R&D een commercieel en internationaal karakter kreeg. Van opleiding is Bert burgerlijk ingenieur computer wetenschappen met achtergrond in Big Data, Data Mining en IoT. Als gepassioneerd technologie ondernemer is zijn motto : “Failure is not the worst outcome. Mediocrity is...”
TrendMiner is een software bedrijf dat gepatenteerde big data zoektechnologie heeft ontwikkeld voor de procesindustrie op basis van patroonherkenning en machine learning. Het is de ambitie van het bedrijf om de Google van de procesindustrie te worden. Het bedrijf telt 30 medewerkers en heeft kantoren in België (HQ), Nederland, Duitsland en recent ook in Houston.

foto_winnaar_vljo2016_bert_baeck.png

Winnaar Bert Baeck. © PhotograVi 

finalisten_vljo_2016.png

Finalisten: Thijs Claes (Vlaaams-Brabant), Jan De Backer(Antwerpen), Bert Baeck (Limburg, winnaar Vlaamse Jonge Ondernemer), Yoshi Aesaert (Oost-Vlaanderen), Bert Bernolet (West-Vlaanderen) © PhotograVi 

 

 


 

Tijdens het weekend van vrijdag 29 april en zaterdag 30 april organiseert JCI Oostende Middenkust ism JCI Vlaanderen het "ondernemersweekend ".

vrijdag 29 april 2016

12de editie van de Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Met dit initiatief gaat JCI op zoek naar een ambassadeur voor onze Vlaamse jonge ondernemers. Laat je tijdens dit event inspireren door de getuigenissen van deze 5 finalisten.

zaterdag 30 april 2016

Business & Netwerking dag

Zes boeiende sprekers komen aan bod rond thema's als leiderschap, de toekomst van onze economie en ondernemen in al haar aspecten. De dag biedt ook veel gelegenheid om uw netwerk gevoelig uit te breiden.

 

Er kan voor beide evenementen apart ingeschreven worden.

Houd zeker onze Facebook pagina in het oog voor nieuwtjes!

  

Onze Partners:

partner_bndag_vljov3.jpg