Op zoek naar steunmaatregelen voor startende ondernemers?

 
 
steunmaatregelen voor startende ondernemers
Ondersteunende maatregelen Gemeente Brecht.
Beginnen als zelfstandige. De overheid zowel op federaal als gewestelijk niveau stelt een aantal steunmaatregelen ter beschikking van startende ondernemers. Deze kunnen een financieel duwtje in de rug betekenen voor je opstart. Het loont in ieder geval de moeite om na te gaan of je voor bepaalde vormen van steun in aanmerking komt.
seo apple
starterspremie voor ondernemers Gemeente Brasschaat.
Module 2 - Promotie Brasschaatse Film. 5keer adverteren in de Brasschaatse Film 1/8pagina. De advertentie bevat het logo van de gemeente Brasschaat, de vermelding Brasschaat steunt startende handelaars en dient vooraf voor goedkeuring te worden voorgelegd op de dienst lokaalondernemen toerisme.
keyboost.nl
Startende ondernemingen FOD Financiën.
in steunmaatregelen voor startende ondernemingen. Eén van deze maatregelen bestaat uit een tijdelijke vrijstelling van doorstorting van de bedrijfsvoorheffing die wordt ingehouden op de bezoldigingen van werknemers van een startende onderneming. Deze steunmaatregel werd opgenomen in artikel 27510 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 WIB 92 en nadien gewijzigd door de wet van 18.12.2015 2 en de programmawet van 26.12.2015 3.
steunmaatregelen voor startende ondernemers
Steunmaatregelen startende ondernemers - Stad Aarschot.
Nuttige links voor ondernemers. Starten/stoppen met een zaak. Aarschotse cadeaubon aanvaarden. Happy Hageland app. Inname van openbaar domein. Mobiliteit en openbare werken. Een zaak starten. Inname openbaar domein. Activiteitenkalender UiT in Aarschot. Beleef je zomer in Aarschot. Winter van Aarschot. Cultuurcentrum Het Gasthuis. Jeugdcentrum De Klinker. Stedelijke Openbare Bibliotheek. Vrijwilligerswerk - Talentenbank. UiT in Aarschot. Autonoom Gemeentebedrijf Aarschot AGB. Inspraak in het beleid. Raadpleegomgeving: agenda's, verslagen, besluiten, reglementen vanaf 1 april 2019. Volg ons op Facebook. Volg ons op E-mail. Wat zoek je? scroll naar links scroll naar rechts. Starten/stoppen met een zaak. Steunmaatregelen startende ondernemers.
Steunmaatregelen starters - KBC Bank Verzekering. navigation func menu. alert-func-cross-rename. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. alert-func-check. alert-func-cross
De waarborgen van PMV, de kredieten van het Participatiefonds Vlaanderen, Brussels Waarborgfonds en de Europese Investeringsbank worden uitgewerkt in samenwerking met KBC Bank NV. Tip: Voor een volledig overzicht van de steunmaatregelen en ondersteunende diensten, neem een kijkje op de website van Agentschap Innoveren Ondernemen of Start to Start. Een vraag, probleem of klacht? Chat, bel of whatsapp metKBC Live. Krijg hulp met de onlinetoepassingen. Maak een afspraak. Lening bij KBC? Start je een eigen zaak of heb je er al één? Dan heb je wellicht nood aan financiering. Hoe kom je als ondernemer aan startkapitaal? Of aan groeikapitaal? Ontdek de verschillende ondernemerskredieten die KBC aanbiedt. Is deze pagina nuttig voor jou? Deel deze pagina. Hoe kan ik mijn bedrijfsuitrusting financieren? Je start een onderneming en moet bedrijfsuitrusting aankopen? Of misschien ben je al in volle groei en heb je bijkomend bedrijfsmateriaal nodig? In welke fase je bedrijf zich ook bevindt, vroeg of laat heb je financiering nodig.
Subsidies voor ondernemers - Acerta.
Subsidies zelfstandigen Vlaanderen. Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen, kortweg VLAIO, ondersteunt ondernemers met raad en daad. Via hun handige online zoekmachine ontdek je van welke steunmaatregelen en subsidies jij gebruik kunt maken. Je vindt er basisinformatie over steunmogelijkheden zoals de kmo-portefeuille of de hinderpremie, en krijgt er advies over financieringsmogelijkheden. Voor kleine en middelgrote ondernemingen stelde het VLAIO een handige subsidieleidraad samen.
Informatie en advies voor ondernemers Vlaanderen.be.
Informatie en advies voor ondernemers. Wie een zelfstandige activiteit uitoefent, hetzij als eenmanszaak, hetzij als vennootschap, kan voor informatie en specifiek advies terecht bij het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Het Agentschap Innoveren en Ondernemen stelt de ervaring en knowhow van zijn deskundigen ter beschikking van ondernemers en ondernemingen en adviseert eenmanszaken en vennootschappen in talrijke domeinen.: een onderneming oprichten. opvolging en overname. financiering en steunmaatregelen. bedrijven in moeilijkheden. intellectuele eigendom IE. zoeken naar beschikbare bedrijfskavels. internationaal ondernemen: bv. toegang tot Europese financiering en partners. Op de website van het agentschap vindt u interessante publicaties, veelgestelde vragen en antwoorden, nieuwsberichten en een overzicht van evenementen. Het Agentschap Innoveren en Ondernemen adviseert en begeleidt ondernemingen die een vestiging hebben in het Vlaams Gewest. Het Brusselse agentschap hub.brussels, adviseert en informeert startende ondernemers, ondernemingen en kandidaat-investeerders bij het verwezenlijken van hun projecten in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest. Agentschap Innoveren en Ondernemen opent in nieuw venster. Agentschap Innoveren en Ondernemen opent in nieuw venster. Agentschap Innoveren en Ondernemen. Diestsepoort 6 bus 31, 3000 Leuven. Routeplanner opent in nieuw venster. 0800 20 555. http://www.vlaio.be: opent in nieuw venster.
Steunmaatregelen Starters.
Steunmaatregelen sociaal statuut. Kennisartikels over Steunmaatregelen. Kan je als startend ondernemer een beroep doen op de kmo-portefeuille? Brusselse premie voor werkloze die als zelfstandige start. De Startlening: voorwaarden en tips. Vrijstelling van interest op leningen aan startende ondernemingen. De Winwinlening: hoe genieten van goedkope privé-financiering?
Subsidies voor ondernemers 1819.brussels.
Subsidies voor ondernemers. Subsidies voor ondernemers. In deze rubriek vind je de meest gevraagde subsidies. Wil je echter de steunmaatregelen kennen op regionaal, federaal of Europees vlak Maak dan gebruik van onze zoekmotor subsidies financieringen. Soorten steun, cumulmogelijkheden en de minimis-regel.
Coronamaatregelen voor ondernemers Start&GO.
Bekijk de steunmaatregelen. Vergeet ook niet te informeren bij jouw stad of gemeente. Want veel gemeenten voorzien voor hun bedrijven extra steun. Drie gepassioneerde ondernemers, elk met hun eigen uniek verhaal en de wil om de wereld te verbeteren, waren onze gasten op het inspiratiecafé van 25 oktober. Meer dan 50 ondernemers verzamelden in Ondernemerscentrum Roeselare om zich te laten inspireren door het verhaal van deze startende impactondernemers.
Startplannen Agentschap Innoveren en Ondernemen. vlaio-loading-full.
Vind de juiste expertise, begeleiding of netwerk. Ontdek hier de initiatieven die door de overheid worden gesteund. Vind de juiste expertise. Subsidies financiering toon submenu. Je zoekt steun voor. Zoek de gepaste steun voor je onderneming. Ontdek de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden.
Starterscontract Stad Gent.
Dus ging ik op zoek naar steunmaatregelen en zo botste ik op het starterscontract van de Stad Gent. Een subsidie van 5.000 euro waar je tot 2 jaar na de opstart of herstart als ondernemer in hoofdberoep gebruik van kunt maken voor opleidingen en investeringen in je zaak. Net voor de vervaldatum werd mijn dossier nog goedgekeurd. Efficiëntie en opleiding. En dat Giles tevreden is met de steun van de Stad. Het is heel interessant dat je als starter via die subsidie zon duwtje krijgt. 5.000 euro is toch een aanzienlijk bedrag voor starters of herstarters. Het geeft je de kans om bepaalde investeringen te doen of je bij te scholen. Want met het starterscontract wil de Stad haar ondernemers sterker in hun schoenen laten staan dankzij een verplichte opleiding die aan dat contract gekoppeld is.

Contacteer ons