Op zoek naar subsidie jonge ondernemers?

 
 
subsidie jonge ondernemers
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
PLAN JONGE ZELFSTANDIGEN: dit plan voorziet voor niet-werkende werkzoekenden jonger dan 30 die zich voor de eerste keer vestigen, gedurende 3 tot 6 maanden gratis bijstand bij hun voorbereiding, alsook een maandelijkse onkostenvergoeding van 375. De jonge starter kan bovendien 4.000 lenen om in zijn levensonderhoud te voorzien.
http://www.leemanskredieten.be/verzekeringen/autoverzekering/
9 subsidies en regelingen voor startende ondernemers Ikgastarten.
Deze subsidie van de overheid moet je zien als een zakelijke lening tussen de 50.000 en 250.000 euro. Mocht je aan een kleinere lening genoeg hebben, kun je ook kiezen voor microfinanciering lees verder bij punt 8. Erasmus for Young Entrepreneurs. Jonge ondernemers kunnen in aanmerking komen voor het programma Erasmus for Young Entrepreneurs.
lening startende onderneming
Startinfo.
De Groeipremie biedt een subsidie voor investeringen van minstens 25.000 euro. Voor startende ondernemers is dat minimaal 12.500 euro. Steunaanvragen dien je in via een oproepsysteem. Bij aanwerving van personeel voorziet de overheid diverse steunmaatregelen, die we bij eventuele aanwerving met jou bekijken.
leuke studentenjobs
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Of bel naar het gratis nummer 0800/20.750 voor uw dagelijkse ondernemersvragen, voor alle info over het UNIZO-lidmaatschap en voor die ene unieke tip om meer te ondernemen met minder zorgen. Stel uw vraag aan de UNIZO Ondernemerslijn. Leave this field blank.
Verkeersschool Intest
Subsidies en vergunningen voor starters Securex.
Jezelf en je onderneming beschermen Als zelfstandige kan je verzekeringen nemen om jezelf tijdens je activiteiten te beschermen. Hiervoor moet je je aansluiten bij het Sociaal Verzekeringsfonds, waardoor je recht krijgt op pensioen, een ziekte en invaliditeitsverzekering en veel meer.
Tot 10.000 premie voor startende ondernemer Detailhandel in Vlaanderen.
Een bijkomende financiƫle stimulans van nog eens maximaal 5.000 wordt gegeven aan ondernemers die zich vestigen in een pand dat al minstens 2 jaar op de lijst van de leegstand staat en waarvoor al 1 maal leegstandsheffing werd betaald. Bij een overname van een bestaande handelszaak kan men een subsidie verkrijgen van maximaal 5.000.
Subsidiedatabank Agentschap Innoveren en Ondernemen.
met de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. voor de ondernemers actief in het Vlaamse Gewest zowel in hoofd-als bijberoep tenzij anders wordt vermeld. steunmaatregelen opzoeken kan via de zoek of filtermogelijkheden aan de linkerzijde, de voorgeselecteerde.
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
KMO-cofinanciering: De KMO-cofinanciering helpt je bij de start of groei van je onderneming of van je zelfstandige activiteit. FINMIX: voor complexe financieringsbehoeften. Voor ondernemers die een complexe financiering nodig hebben, helpt FINMIX de zoektocht efficiƫnter en vlotter te laten verlopen.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Zowel starters als gevestigde ondernemers maken er maar beter een reflex van: surfen naar de Vlaamse subsidiedatabank en vervolgens filteren op het type steun, je sector, de leeftijd van je bedrijf., Let wel: het gaat niet altijd om subsidies in de strikte zin van het woord.

Contacteer ons