Zoeken naar subsidie jonge ondernemers

 
 
subsidie jonge ondernemers
subsidie
subsidie
Subsidiedatabank Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Ontdek de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Naar de subsidiedatabank. Subsidies én financieringsmaatregelen voor de ondernemer. Met de belangrijkste steunmaatregelen van de provinciale, Vlaamse, federale en Europese overheden. Voor de ondernemers actief in het Vlaamse Gewest zowel in hoofd als bijberoep tenzij anders wordt vermeld.
Paintballen
Subsidies voor startende zelfstandigen Eunomia ondernemingsloket.
BEA Budget voor Economisch Advies: subsidie op de diensten van erkende dienstverleners inzake opleiding, advies, kennisoverdracht en mentorschap. Groeipremie via callsysteem voor beroepsinvesteringen. Waarborgregeling: wanneer een gebrek aan waarborgen een banklening bemoeilijkt, kan de Vlaamse overheid tot 75% van de lening waarborgen.
bekende jazz artiesten
Kapitaal en krediet voor ondernemers Vlaanderen.be.
Subsidie voor opleiding en advies voor kmo's' en zelfstandigen kmo-portefeuille. De kmo-portefeuille is een laagdrempelige en interactieve webtoepassing waarlangs ondernemers jaarlijks tot 40.000 euro subsidies kunnen krijgen van de Vlaamse overheid voor ondersteuning in hun processen van ondernemen, innoveren en internationaliseren.
Autolening
Ondernemen Vlaanderen.be.
Scholing en opleiding voor startende ondernemers. Droomt u ervan om uw eigen zaak te openen, maar twijfelt u of u de juiste kwalificaties hebt? Maak van uw zaak een succes via de juiste scholing en opleiding. Subsidie voor opleiding en advies voor kmo's' en zelfstandigen kmo-portefeuille.
kruiswoordraadsel
Steunmaatregelen starters UNIZO.
Het vinden van de gepaste financiering is van cruciaal belang bij de opstart van uw zaak. Een duwtje in de rug kan u wellicht wel gebruiken. Van welke subsidies of steunmaatregelen kan u gebruik maken? Ontdek het hieronder! Kennisartikels over Steunmaatregelen starters.
veranda
Steunmaatregelen starters KBC Bank Verzekering.
KMO-cofinanciering: De KMO-cofinanciering helpt je bij de start of groei van je onderneming of van je zelfstandige activiteit. FINMIX: voor complexe financieringsbehoeften. Voor ondernemers die een complexe financiering nodig hebben, helpt FINMIX de zoektocht efficiënter en vlotter te laten verlopen.
Steunmaatregelen voor startende ondernemers.
Voor klanten van Zenito is het coachingtraject zelfs gratis! Via de kmo-portefeuille kan je als ondernemer in het Vlaams Gewest jaarlijks subsidie aanvragen voor opleiding en advies. De bedragen zijn afhankelijk van de grootte van jouw onderneming en variëren van 10.000, tot 15.000. Bevindt jouw onderneming zich in een strategisch groeitraject via innovatie, transformatie of internationalisatie? Kijk dan zeker eens naar de kmo-groeisubsidie. Je kan kiezen tussen een interne aanwerving of externe consultancy versterking. Het subsidieplafond bedraagt 25.000, op jaarbasis, met een subsidiepercentage van 50%. Beide zijn ook combineerbaar, met een maximum van 50.000. Er geldt een minimaal projectbedrag van 20.000. In het Brussels Gewest kan je voor opleiding en consultancy een beroep doen op verschillende steunmaatregelen. De belangrijkste zijn.: Steun voor extern advies. Steun voor vorming en opleiding. Kijk voor meer informatie op www.werk-economie-emploi.irisnet.be. Waar vind ik een overzicht van alle subsidies? Dit was een greep uit de diverse steunmaatregelen voor startende ondernemers.
Erasmus voor jonge ondernemers Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Wat houdt de maatregel in. Dit Europees uitwisselingsprogramma voor ondernemers biedt jonge ondernemers de mogelijkheid om 1 tot 6 maanden te werken bij een ervaren kmo, gevestigd in een ander EU-land. De nieuwe ondernemer ontvangt een maandelijkse toelage en heeft vergevorderde plannen voor het opzetten van een eigen bedrijf of is nog geen drie jaar bezig.
Steunmaatregelen en subsidies voor starters.
Kan ik genieten van subsidies? Bestaan er subsidies of andere steunmaatregelen voor starters? De overheid neemt rechtstreeks of onrechtstreeks maatregelen ter ondersteuning van wie een eigen zaak of onderneming wil starten. Meestal gaat het om financiële steunmaatregelen. Dat hoeft niet te verwonderen.
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Dan weet je hoeveel kapitaal je nodig hebt. Vrienden of familie zijn vaak de eerste aanspreekpunten, maar vergeet ook deze investeerders niet.: Business angels: privé-investeerders vaak gevestigde ondernemers die je bedrijf financieel spijzen, maar vaak in ruil daarvoor zeggenschap vragen.

Contacteer ons