Op zoek naar steunmaatregelen startende ondernemers?

 
 
steunmaatregelen startende ondernemers
Bestaan er steunmaatregelen voor starters?
De overheid stelt een aantal steunmaatregelen ter beschikking van startende ondernemers. Het loont alvast de moeite om na te gaan of u voor bepaalde vormen van steun in aanmerking komt. Hieronder vindt u een bondig overzicht van enkele belangrijke federale en Vlaamse steunmaatregelen.
lening startende ondernemer
Steunmaatregelen Voor zelfstandigen en vrije beroepen Acerta. Succesvol ondernemen I Acerta.
Subsidies voor ondernemers. Acerta zet op een rijtje op welke steunmaatregelen van de Vlaamse, Belgische en Europese overheden je een beroep kunt doen als ondernemer. Ontdek alle mogelijkheden. In principe bepaal je als bedrijfsleider zelf het bedrag van je bezoldiging.
geld lenen startende ondernemer
Subsidies.
Via deze pagina willen wij de startende ondernemer wegwijs maken in de meest courante steunmaatregelen op federaal, Vlaams en gemeentelijk niveau. Zo is er op federaal niveau het Participatiefonds, op gemeentelijk niveau stellen we het starterscontract van de stad Gent en Kortrijk voor. De Vlaamse overheid komt startende ondernemingen tegemoet met o.a. de waarborgregeling en de Winwinlening. Laat een opmerking achter. Onze site verkennen. Starten als zelfstandige. In zelfstandig bijberoep. Plan jonge zelfstandigen. Starterscontract stad Gent. Starterscontract stad Kortrijk. Hinder bij openbare werken. Coaching voor ondernemers.
huis kopen
Steunmaatregelen en subsidies voor starters.
Waar kan ik terecht of moet ik zijn als ik wil beginnen met ondernemen in Vlaanderen? Kan ik genieten van subsidies? Bestaan er subsidies of andere steunmaatregelen voor starters? De overheid neemt rechtstreeks of onrechtstreeks maatregelen ter ondersteuning van wie een eigen zaak of onderneming wil starten.
live
Subsidies voor ondernemers Ronse.
Subsidies voor ondernemers. Het starten van een onderneming is voor velen vaak een stap in het onbekende. Naast de administratieve formaliteiten is er ook nog het financiƫle gedeelte. Als startende ondernemer heb je vaak grote kosten. De stad Ronse heeft hieraan gedacht! De stad wil je graag steunen bij het ondernemen van je initiatief. Hieronder vind je een aantal subsidiemogelijkheden die je helpen om het financiƫle prijskaartje te beperken. Zowel op stedelijk niveau, provinciaal niveau of Vlaams niveau bestaan er steunmaatregelen.
vloerkleed
Steunmaatregelen starters Decofis bvba.
Subsidiegidsen voor de ondernemer biedt Agentschap Innoveren Ondernemen u basisinformatie over de belangrijkste subsidiemaatregelen per thema. U heeft startplannen.; U investeert als kmo.; U investeert als grote onderneming.; U denkt innovatief.; U wil aanwerven of opleiden.; U heeft internationale ambities.; U werkt energie en milieubewust. Impulskrediet, microkrediet voor ondernemers.
ontstopper wc
Starten met je eigen zaak Stad Turnhout.
exploiteren van een taxidienst. verhuren van een voertuig met bestuurder. exploiteren van een belwinkel. exploiteren van een nachtwinkel. Vlaanderen heeft verschillende steunmaatregelen voor startende zelfstandigen. Een overzicht vind je op de website van het Agentschap Ondernemen. VOKA Vlaams netwerk van ondernemingen.
webshop laten bouwen
Steunmaatregelen voor startende ondernemers jonasgovaerts.
Steunmaatregelen voor startende ondernemers. Steunmaatregelen bij het opstarten van een zaak. Participatiefonds: goedkope leningen voor startende ondernemingen. Plan Jonge Zelfstandigen. Waarborgregeling vanwege de Vlaamse Overheid: waarborg voor een gedeelte van je lening. Budget voor Economisch Advies: steun voor opleiding, advies, kennis en mentorschap.
Interactive
Subsidies voor ondernemers Steun subsidies Brussel Economie en Werkgelegenheid.
Geniet van talrijke premies om uw activiteiten te boosten! Ongeacht het type van aangevraagde steun kunt u enkel een premie ontvangen als u aan onderstaande voorwaarden voldoet. Is dit het geval? Ontdek dan de premies voor Brusselse ondernemingen en ondernemers!
lening zwarte lijst
Waar vind ik startkapitaal als zelfstandige? Incozina.
Je kan ook bellen naar het nummer 1819 met elke mogelijke vraag als startende ondernemer. Ook het Waals gewest heeft een website met alle info over steunmaatregelen voor startende ondernemers. Steunmaatregelen in jouw stad of gemeente. Je start je zaak echt op wanneer je die inschrijft in de Kruispuntbank van Ondernemingen KBO.
SEO checker
Steunmaatregelen Starten met een zaak Ondernemen Stad Diest.
Home Ondernemen Starten met een zaak Steunmaatregelen. Vlaanderen voorziet in verschillende steun en subsidiemaatregelen voor startende zelfstandigen. Het Agentschap Ondernemen is een aanspreekpunt van de Vlaamse Overheid voor ondernemers, u kan er met verschillende vragen terecht. Voor meer uitleg over de ondersteuningsvormen neem je best een kijkje op hun website.
sticker
Overheidssteun: waar kunt u als ondernemer op rekenen? Trends Information Services Trends.
De Unie van Zelfstandige Ondernemers UNIZO heeft opgelijst welke beschikbare steunmiddelen en premies er zijn voor ondernemingen in Vlaanderen. In de EU-subsidiegids kunt u als ondernemer checken wat de Europese Unie voor uw bedrijf kan betekenen. In Brussel biedt het Brussels Hoofdstedelijk Gewest subsidies aan zelfstandigen kmo's, starters en grotere ondernemingen. In de subsidiedatabank vindt u alle subsidies, steunmaatregelen en premies van het dit gewest samen.

Contacteer ons