Resultaten voor startende ondernemers 2016

 
 
startende ondernemers 2016
Aantal startende ondernemers blijft groeien BRUZZ.
Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on mail Find BRUZZ on whatsapp. 2016 was een topjaar voor startende ondernemers. In vergelijking met 2015 noteerden alle gewesten een pak meer starters, goed voor 21, procent meer ondernemingen over het hele land.
geld lenen startende ondernemer
Zelf een zaak starten? Bekijk deze basisprincipes! Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Bekijk deze basisprincipes! 1 maart 2016. Zelf een zaak starten? Bekijk deze basisprincipes! Zag je vorige week de eerste aflevering van Het eerste kwartaal op Canvas? Het programma toont in acht afleveringen een aantal portretten van startende ondernemers in diverse domeinen.
ZZP
KvK-bedrijvendynamiek 2016.
Steeds meer ondernemers zijn in het buitenland geboren. Van de gevestigde ondernemers is in 2015 en 2016 respectievelijk 131%, en 134%, in het buitenland geboren. Van de starters was in 2015 19% niet in Nederland geboren en in 2016 21%.
ZZP
Aantal starters op recordhoogte in 2017: elke dag begonnen 260 Belgen met een eigen zaak VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van R
Minder dan tussen 2015 en 2016 een stijging van 87, procent, maar nog steeds een meer dan behoorlijke toename. De" trend van de afgelopen jaren blijft zich volop doorzetten. Ondernemen is meer dan ooit hip, dankzij een verbeterd imago van ondernemerschap in het algemeen en een sterk wijzigende tijdsgeest anderzijds, zegt Danny Van Assche van Unizo. De stijging van het aantal starters geldt voor alle gewesten: Vlaanderen 56, procent, Brussel 45, procent en Wallonië 69, procent. Ook alle provincies gaan erop vooruit, maar procentueel is de aangroei het grootst in Vlaams-Brabant voor Vlaanderen en Henegouwen voor Wallonië. 1 op de 10 starters werft personeel aan. Naast het aantal startende ondernemingen zijn er natuurlijk ook bedrijven die ermee ophouden.
live
2016 absoluut topjaar met 89.777 starters in België Graydon BE.
Sterke stijging in 3 gewesten, maar meest in Vlaanderen. Na aftrek stopzettingen blijft netto aangroei aantal bedrijven wel beperkt tot 21, %. Antwerpen 17 mei 2017 Het aantal startende ondernemers is in 2016 andermaal sterk gestegen. Vorig jaar schoten 89.777 nieuwe ondernemers uit de startblokken.
vloerkleed
Made in Oost-Vlaanderen lijst startende ondernemers op Made in Oost-Vlaanderen.
Made in Oost-Vlaanderen lijst startende ondernemers op. Geert Degrande 14 mei 2015. De aandachtige lezer zal hebben gemerkt dat zich hierboven een nieuwe knop Starters bevindt. Voortaan wordt die bijna dagelijks aangevuld met recent opgerichte bedrijven op basis van de oprichtingsakten zoals die in het Belgisch Staatsblad verschenen zijn.
AdWords specialist
Aantal startende ondernemers zit in de lift België Knack.
Tijdens de eerste zes maanden van dit jaar is het aantal startende ondernemers in België met 58, procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dat meldt De Zondag. 53 Keer gedeeld. In België steeg het aantal starters tussen januari en juni van dit jaar met 58, procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De studiedienst van Unizo en Graydon Belgium telden 47.618 starters ten opzichte van 46.023 in 2016.
action
Tips van de Nieuwe Natie-coach Karl Magnus voor startende ondernemers Ondernemen in Antwerpen.
Home Actueel Tips van de Nieuwe Natie-coach Karl Magnus voor startende ondernemers. Tips van de Nieuwe Natie-coach Karl Magnus voor startende ondernemers. 03 april 2018. Vijftien creatieve ondernemers mochten elk minstens een maand hun startende zaak of concept uittesten tijdens de derde editie van de Nieuwe Natie in Shopping Stadsfeestzaal.
hergroeperen kredieten
Aantal startende ondernemers naar recordhoogte Brussel De Standaard.
Het grote gelijk. Aantal startende ondernemers naar recordhoogte. 17/05/2017 om 1707: Bron: BELGA. Het aantal Belgen dat een eigen onderneming is gestart was nooit hoger dan vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van handelsinformatiekantoor Graydon. Vooral koerierbedrijven trekken de kar. Vorig jaar kwamen er in ons land 89.777 nieuwe ondernemingen bij, een toename met bijna 9 procent en een absoluut record, zegt Eric Van den Broele van Graydon. Al moeten de cijfers wel genuanceerd worden: als er rekening wordt gehouden met het aantal ondernemingen dat er in 2016 een punt achter zette, bedraagt de nettogroei slechts 21, procent.
industriele
Een onderneming starten in Gent: vijf tips op een rij.
In juni 2016 hadden zich zo al 300 starters geëngageerd om professioneel advies zoals een boekhouder in te schakelen en cursussen op maat te volgen. En daar plukken ze de vruchten van: ruim 95% van de ondernemers met een starterscontract is na 3 jaar nog actief, een stuk meer dan gemiddeld. Het startersevent is een halfjaarlijkse informatieavond voor nieuwe en startende ondernemingen.
verwarming installateur
Helft startende ondernemers jonger dan 35 jaar.
In Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Enschede, Utrecht, Rotterdam en Den Haag wonen relatief veel startende ondernemers. Toon tabel Aantal startende ondernemers per 1 000 inwoners, 2016 Verberg tabel Aantal startende ondernemers per 1 000 inwoners, 2016. Aantal startende ondernemers per 1 000 inwoners, 2016 Startende ondernemers per 1 000 inwoners 2016.
huis verkopen
De Nieuwe Natie komt naar Shopping Stadsfeestzaal Made in Antwerpen.
In 2016 werd ze verkozen tot meest beloftevolle startende ondernemer. Vandaag heeft ze drie winkels in Antwerpen, Gent en Knokke-Heist, een webshop en een foodbar. In oktober 2017 lanceert Laurentine haar boek From Blog to Brand waarin ze het verhaal van Clouds of Fashion brengt met praktische tips voor startende ondernemers.

Contacteer ons