Zoeken naar hulp voor ondernemers

 
 
hulp voor ondernemers
Eerste hulp voor ondernemers getroffen door terreuralarm UNIZO.
U bent hier. Home Advies Financiën en belastingen Beveiliging Eerste hulp voor ondernemers getroffen door terreuralarm. Eerste hulp voor ondernemers getroffen door terreuralarm. Naar aanleiding van de aanslagen op 22 maart 2016 werden heel wat steunmaatregelen uitgevaardigd. Vele van deze maatregelen zijn inmiddels verlopen.
dakpan zonnepaneel tesla
Welke subsidies krijg je als startende zelfstandige?
Ook steden en gemeenten zetten zelf acties op touw om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven. Die volgen elkaar in snel tempo op en staan lang niet allemaal in de subsidiedatabank. Voor deze steden hebben we alvast de beste redenen opgesomd om er te ondernemen.:
Geld lenen zelfstandig ondernemer
Kapitaal en krediet voor ondernemers Vlaanderen.be.
Risicokapitaal voor startende onderneming Seed Early Stage. Risicokapitaal van de overheid voor innovatieve starters. Kapitaalparticipatie, eventueel aangevuld met een converteerbare lening. Waarborgregeling tot 15, miljoen euro. Overheid waarborgt 75% van het geleende bedrag bij de bank. Eenmalige premie te betalen, afhankelijk van omvang en looptijd van het krediet. Hulp van de overheid. De overheid helpt beginnende ondernemers met subsidies en steunmaatregelen.
veranda
Advies en begeleiding voor ondernemers in moeilijkheden Stad Gent.
Instanties en initiatieven die hulp en inspiratie kunnen bieden als het even moeilijk gaat. Lees meer Advies en begeleidingsaanbod OCMW en CAW Gent voor ondernemers. OCMW en CAW zijn er ook voor ondernemers. Lees meer Zelfscans en screening voor ondernemingen.
Weeze
Agentschap innoveren Ondernemen, hét aanspreekpunt voor ondernemers Gemeente Balen.
Het Agentschap Innoveren Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse Overheid voor ondernemers. Je kan bij hen terecht voor informatie over financiering, subsidies, vergunningen. Het Agentschap ondersteunt het starten, de groei en de bedrijfscontinuïteit van ondernemingen. Ook hulp bij de zoektocht naar bedrijfshuisvesting is een dienst van het Agentschap.
iPower
De Punt LEA helpt ook eenmanszaken en kleine ondernemers met administratie.
Zelfs met de hulp van een boekhouder kan de tijd die zelfstandigen en ondernemers besteden aan administratieve taken oplopen tot meer dan een dag per week. Dat is kostbare tijd, die verloren gaat voor ontspanning, familieleven, inspiratie en rustig nadenken over de groei van de zaak, of het werven van nieuwe klanten.
Financiering voor ondernemers en bedrijven Uw Europa Bedrijfsleven.
Uitwisselingen voor startende ondernemers. Financiering voor ondernemers en bedrijven. Op deze site vindt u hulp bij het aanvragen van leningen en risicokapitaal met steun van de Europese Unie. Kies het land waar u naar financiering wilt zoeken. Wie komt in aanmerking voor EU-financiering?
Dyzo Het anker voor de zelfstandige in moeilijkheden.
Hulp in acute nood. Studies over ondernemen. Ruimte om te ondernemen. Hoe contacteer je ons? Medewerkers van Dyzo. Preventie Hou je zaak gezond. Laat je betalen. Vijf voor twaalf Ondernemingen in moeilijkheden. Sociale bijdragen zelfstandigen. Schulden afdwingen en afweren. Hinder bij werken. Ziekte en handicap. Dwaling en bedrog. Failliet Wat nu? Herstarten Na een faillissement. Werken bij Dyzo. Versterken van Dyzo. Jouw mening over ons. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Het anker voor zelfstandigen in moeilijkheden. Huilen van geluk. Eerste getuigenis over de gevolgen van de nieuwe faillissementswet. Gefailleerden aan het woord. Basiskennis voor OCMW-medewerkers. Kan jij nà 1/5/2018 nog adviseren over CSR of faillissement? Al 600 x geboekt. Investeer in ondernemers in moeilijkheden.

Contacteer ons