Op zoek naar ondernemers voor ondernemers?

 
 
ondernemers voor ondernemers
ondernemers - Selecteer een pagina.
Start de vergelijking. Copyright 2018 MKB Tankpas Disclaimer Privacy en cookiebeleid. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Ondernemers voor Ondernemers MVO Vlaanderen.
Ondernemers voor Ondernemers. Ondernemers voor Ondernemers wil sociaal-economische initiatieven in lage en middeninkomenslanden faciliteren. Wij willen dit doen door bedrijven en ondernemers in België rechtstreeks of onrechtstreeks in contact te brengen met zulke initiatieven en hierbij samenwerking te stimuleren onder de vorm van financiering en/of het inzetten van expertise.
kapaza
Ondernemers voor Ondernemers richt investeringsfonds op Ondernemers voor Ondernemers.
Waar Ondernemers Ondernemers de management know-how aandroeg, tekenden de NGOs voor de terreinkennis. Tot de NGO-partners van Ondernemers voor Ondernemers horen Codéart, Congodorpen, Louvain Coopération, Protos, SOS Faim, Trias, VIA Don Bosco en Vredeslanden, elk met zijn specifieke focus landbouw, opleiding, infrastructuur.,
lenen
Ondernemers voor Ondernemers Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Uit die concrete samenwerking groeit een gesprek rond het project, de doelgroep en ruimer de Noord-Zuid verhoudingen en internationale samenwerking. Ondernemers voor Ondernemers is een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijven en ngos voor ontwikkelingssamenwerking voor een integer en betrouwbaar engagement voor duurzame ontwikkelingssamenwerking.
traplift
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het Zuiden.
Op zondag 27 mei liepen maar liefst 165 lopers door de hitte in de 20 km door Brussel. Ze lieten zich van hun sportiefste kant zien om geld in te zamelen voor de 7 ngos die we met Ondernemers voor Ondernemers ondersteunen.
prive geld lenen als ondernemer

Contacteer ons