Meer resultaten voor ondernemers voor ondernemers

 
 
ondernemers voor ondernemers
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het zuiden.
Remi Van Parys is de voorzitter van de raad van Bestuur van Sobinco, een uniek Belgische bedrijf en een grote marktspeler uit Zulte voor wat deurbeslag en inbraakbeveiliging betreft. Hij is tevens een oude klasgenoot van Fons Verplaetse, eregouverneur van de Nationale Bank en erevoorzitter van Ondernemers voor Ondernemers.
Binnendeuren
Ondernemers voor Ondernemers De Warmste Week.
Maak ze niet afhankelijk van hulp, maar zet hen op weg naar onafhankelijkheid door zelf te ondernemen. Dat is het uitgangspunt van Ondernemers voor Ondernemers. Landen in ontwikkeling hebben veel troeven en wij helpen hen om die uit te spelen.
Autolening
ondernemers voor ondernemers vzw.
Met deze strategie wil Ondernemers voor Ondernemers op termijn hulp overbodig maken. Ondernemers voor Ondernemers steunt voor de werking op enthousiaste vrijwilligers met een hart voor het Zuiden. Zij maken het unieke concept van onze vzw kenbaar aan potentieel geïnteresseerde bedrijven en werven fondsen voor ngo en B2B-projecten die gericht zijn op duurzaam lokaal ondernemerschap.
SEO Page Optimizer France
Ondernemers voor Ondernemers Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Vlaanderen Verbeelding Werkt.
Uit die concrete samenwerking groeit een gesprek rond het project, de doelgroep en ruimer de Noord-Zuid verhoudingen en internationale samenwerking. Ondernemers voor Ondernemers is een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijven en ngos voor ontwikkelingssamenwerking voor een integer en betrouwbaar engagement voor duurzame ontwikkelingssamenwerking.
Ondernemers voor Ondernemers MVO Vlaanderen.
Ondernemers voor Ondernemers. Ondernemers voor Ondernemers wil sociaal-economische initiatieven in lage en middeninkomenslanden faciliteren. Wij willen dit doen door bedrijven en ondernemers in Belgi├ź rechtstreeks of onrechtstreeks in contact te brengen met zulke initiatieven en hierbij samenwerking te stimuleren onder de vorm van financiering en/of het inzetten van expertise.
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het Zuiden.
zo werkt het kies uw businessplan N/Z. Ondernemers voor Ondernemers is een uniek platform dat de brug vormt tussen 2 belangrijke maatschappelijke partners: de Belgische bedrijfswereld en organisaties voor internationale samenwerking. Dit biedt een uniek forum voor de uitwisseling van ervaringen, competenties en expertise.

Contacteer ons